RX 20 Pro2017

 

RX20 Pro 2017 ( tot 200m²)

De Robomow RX20 Pro is dé aanbevolen grasrobot voor uw tuin tot 200m² met een basisstation voor volledig automatisch maaien. Na eenvoudig instellen van het weekprogramma, vertrekt de RX20 uit het basisstation op de voorgeprogrammeerde dagen en tijden. Na elke opdracht keert de Robomow naar het basisstation terug voor het opladen tot de volgende ingeplande taak. Zoals u zult merken is Robomow ongelooflijk gebruiksvriendelijk. In het menu voert u de grootte van uw tuin in en het tijdstip dat u wilt maaien. Laat de rest aan Robomow over.

 

Robomow biedt met de gratis App voor uw Android de nieuwste innovatie om op een eenvoudige manier via Bleutooth (BLE) uw RX20 Pro te programmeren, te verplaatsen en te maaien (afstandbediening). Het PRO Model 2017 (artikel: PRD9000G) heeft 3 jaar garantie*. Kantel, optil en botssensoren zorgen ervoor dat de veiligheid van de gebruiker geen moment in gevaar komt. De RX12 heeft een in hoogte verstelbaar, zwevend maaidek. Met zijn twee robuuste aandrijfwielen en uniek glijvak aan de achterzijde is hij bijzonder wendbaar.

 

De RX20 PRO omvat eveneens de mogelijkheid zichzelf naar één van de twee voorprogrammeerbare zones (startpunt) te rijden, zelfs als hij hierbij een tuinpad of terras over moet steken. De robotmaaier heeft een modus voor het maaien van gazonranden. De RX20 PRO heeft bovendien een diefstalbescherming (pincode en alarmsysteem). Met de RX20 PRO is een nieuwe generatie van Robomow volautomatische mulchmaaiers voor iedereen beschikbaar. Inderdaad, een zéér scherpe prijs voor deze volautomatische maairobot met basisstation ! 

3 jaar garantie op dit model

Maak nu uw afspraak 0499/23 90 68

©2016 by grasrobot.net

 

  • naar de facebookpagina
  • Twitter Social Icon
  • robomow youtubekanaal
  • robomow usa
  • Instagram nederland