RC304u  2020

De nieuwe Robomow RC304u 2020 is het kleinste model van de RC-serie van Robomow. Dit model is net als de andere modellen uitgerust met een basisstation zodat hij zich automatisch kan opladen nadat hij uw gras heeft gemaaid. De RC304 is geschikt voor uw gazon tot 500m² ( in ideale omstandigheden tot 800m²). Met zijn maaibreedte van 28cm en door de vormgeving van het toestel kan hij de meest complexe tuinen aan.

 

In dit model is ook een gsm-module geïntegreerd ( zo kan u vanop grote afstand de robot bedienen en krijg je ook bepaalde waarschuwingen binnen van uw robot). Robomow biedt hiernaast ook een gratis app aan voor uw iPhone of Android, zo kan je op een eenvoudige manier uw RC304u 2019 programmeren, verplaatsen of laten maaien (afstandbediening).

Daarnaast beshikt de RC304u over roboconnect waarmee je hem via de Webapp kunt opvolgen en geschikt is voor de spraakondersteuning van ALEXA.

De RC304u 2020 heeft standaard rijmotoren de nieuwe functies slim (efficiënter) en turbo (hoog gras) zijn geïntegreerd op de machine.  

De regensensor voorkomt dat de robotmaaier zijn basisstation verlaat als het regent. De RC304 omvat eveneens de mogelijkheid zichzelf naar een voorgeprogrammeerde zone te rijden, zelfs als hij hierbij een tuinpad of terras over moet steken. De robotmaaier kan het gazon vanaf verschillende punten binnengaan en heeft een modus voor het maaien van gazonranden, waarbij het mes voorbij het wiel maait voor meer bereik aan de randen. De RC304 heeft bovendien een diefstalbescherming (pincode en alarmsysteem). Met de RC304 is een nieuwe generatie van Robomow volautomatische mulchmaaiers voor iedereen beschikbaar.

Maak nu uw afspraak 0499/23 90 68

©2016 by grasrobot.net

 

  • naar de facebookpagina
  • Twitter Social Icon
  • robomow youtubekanaal
  • robomow usa
  • Instagram nederland