RC308 Pro 2020

De nieuwe Robomow RC308Pro is de aanbevolen gazonmaaier voor uw tuin tot 800m² (in ideale omstandigheden tot 1500m²). Met zijn maaibreedte van 28cm en door de vormgeving van het toestel kan hij de meest complexe tuinen aan.

 

In dit model heeft robomow ook de roboConnect geïntegreerd ( zo kan u vanop grote afstand de robot bedienen en krijg je ook bepaalde waarschuwingen binnen van uw robot). Robomow biedt hiernaast ook een gratis App aan voor uw iPhone of Android , zo kan je op een eenvoudige manier uw RC308  Pro 2020 programmeren, verplaatsen of laten maaien (afstandbediening).  De nieuwe functies slim (efficiënter) en turbo (hoog gras) zijn geïntegreerd op de machine.  

 

De regensensor voorkomt dat de robotmaaier zijn basisstation verlaat als het regent. De RC308 Pro 2020 omvat eveneens de mogelijkheid zichzelf naar een voorgeprogrammeerde zone te rijden, zelfs als hij hierbij een tuinpad of terras over moet steken. De robotmaaier kan het gazon vanaf verschillende punten binnengaan en heeft een modus voor het maaien van gazonranden, waarbij het mes voorbij het wiel maait voor meer bereik aan de randen. De RC308Pro 2020 heeft bovendien een diefstalbescherming (pincode en alarmsysteem). Met de RC308 is een nieuwe generatie van Robomow volautomatische mulchmaaiers voor iedereen beschikbaar. 

Maak nu uw afspraak 0499/23 90 68

©2016 by grasrobot.net

 

  • naar de facebookpagina
  • Twitter Social Icon
  • robomow youtubekanaal
  • robomow usa
  • Instagram nederland