ROBOMOW RS615 Pro of u 2018

 

RS615 (tot max. 1600m²)

De Robomow RS 615 Pro 2018 is voorzien van vele sensoren en geschikt voor gazons tot wel 1600m² (in ideale omstandigheden tot 2500m²).  De RS serie van Robomow is de 'top of the bill' op het gebied van robotmaaiers. Vanaf dit jaar is deze robot ook voorzien van robustere maaimotoren. Deze robotmaaier neemt na eenvoudige programmatie het werk uit je handen. Met twee vlijmscherpe messen, een maaibreedte van 56 cm en een vooraf ingestelde hoogte tussen de 20 en 80 mm is hij het werkpaard voor uw grasmat. Het gemaaide gras wordt fijn versnipperd volgens het mulching-principe zodat het weer terechtkomt tussen de grassprieten en als voeding dient voor je gazon. Dus minder vochtverdamping uit de bodem en minder bemesten! Dankzij het brede maaidek moet hij minder frequent maaien en kan hij ook langer gras mulchen dan andere merken. De RS635 is voorzien van botssensoren in de bumper,  regen-, val- en kantelsensoren, een anti-diefstalcode en een alarm. Bezit je een grote tuin? Maak het je gemakkelijk en wordt de trotse eigenaar van de RS615 Pro 2018 van  Robomow.

 

Robomow biedt u een gratis App aan (voor iPhone of Android) waarmee u op een eenvoudige manier uw RS615 kan programmeren, verplaatsen en zelfs te maaien (afstandbediening).

Deze modellen beschikken reeds over een ingebouwde GSM  module,  daardoor kan de robot u berichten sturen als er iets niet klopt of kan u de robot opdrachten geven vanop afstand.

Maak nu uw afspraak 0499/23 90 68

©2016 by grasrobot.net

 

  • naar de facebookpagina
  • Twitter Social Icon
  • robomow youtubekanaal
  • robomow usa
  • Instagram nederland