Hoe werken wij?

1.Informatie

Geen enkele tuin is identiek, Juist daarom is advies op maat noodzakelijk voordat u een robotmaaier aankoopt. Laat u door ons informeren vooraleer u overgaat tot de aankoop van een robotmaaier. Wij geven gratis & vrijblijvend advies aan huis. We brengen de verschillende modellen mee en laten ze in werking zien. Wij adviseren welke robot voor uw gazon het meest geschikt is en geven u richtlijnen indien u de installatie eventueel zelf wilt uitvoeren.

2. Zelf installeren met uitgebreide instructie of door ons uitgevoerd. Wij laten u de keuze!

De installatie is een éénmalige gebeurtenis en het is dus onnodig te zeggen  dat dat de goede werking van de robot samenvalt met een goede installatie hiervan. Wij laten onze klanten zelf de keuze of ze de installatie zelf uitvoeren of dat onze specialisten deze installatie moeten uitvoeren. Na installatie door Grasrobot.net garanderen wij een perfecte werking.  Met een kabellegger leggen we de draad meteen 6cm onder de grond. De ideale diepte want de robot ontvangt nog voldoende signaal en je kan gerust je gazon nog verticuteren zonder dat je de kabel beschadigd.                       In elk Robomowpakket steekt alles wat je nodig hebt (handleiding, aangepaste meetlat, dvd met uitleg,...) om de installatie tot een goed einde te brengen.                                De tips en tricks krijg je er van ons er gratis bij.

 

Eigen servicecenter

Dankzij onze jarenlange ervaring met Robomow kennen de machines geen geheimen meer voor ons. Wij hebben steeds onze eigen machines hersteld en daarom heeft Robomow aan grasrobot.net gevraagd of wij vanaf 2017 één van hun 5 RSS (regionale service center) kunnen worden. Hierdoor kunnen wij onze en andere klanten een nog snellere service garanderen.

4. Service

Wij hebben ervoor gekozen om onze klanten te adviseren ter plaatse, een defecte maaier wordt ook ter plaatse hersteld. Omdat we zoveel op de baan zijn is een afspraak maken wenselijk. Wij zijn steeds telefonisch bereikbaar op 0499/239068

Dankzij de technische opleidingen kunnen wij op alle problemen een snelle oplossing aanbieden. Bij een kwalitatieve maaier van robomow hoort een perfecte service, die kan u bij ons vinden!

Maak nu uw afspraak 0499/23 90 68

©2016 by grasrobot.net

 

  • naar de facebookpagina
  • Twitter Social Icon
  • robomow youtubekanaal
  • robomow usa
  • Instagram nederland